Rize'de Jandarma Operasyonu: Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Hız Kesmiyor!

Rize'de Jandarma Operasyonu: Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Hız Kesmiyor!

RİZE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN BÜYÜK OPERASYON. ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 36 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILIRKEN 2 KİŞİ TUTUKLANDI.

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 18-24 Mart 2024 tarihleri arasında yürüttüğü operasyonlarda önemli başarılara imza attı. Halkın huzur ve güvenliği için yoğun çaba harcayan jandarma ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında etkili operasyonlar gerçekleştirdi.

Operasyonlar neticesinde elde edilen verilere göre, çeşitli suçlarla ilişkilendirilen 36 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Bu şüphelilerden 2'si tutuklanırken, diğerleri hakkında soruşturmalar devam ediyor.

Asayiş olaylarında ele geçirilen kaçak ürünler ise dikkat çekiciydi. Operasyonlar sırasında 450 gram kubar esrar maddesi, bir paket esrar sarma çarşafı, 2 adet cep telefonu, 30 paket Leader marka kaçak sigara, 50 paket Marlboro marka sigara, 40 paket Zümeret marka sigara, 20 paket George Karellas And Sons marka sigara tütünü, 50 paket Heets marka sigara tütünü, 3 adet Hankey Bannıster mark viski, 1 adet Nemirovskaya marka votka ve 640 paket Terea marka elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Ayrıca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda da önemli sonuçlar elde edildi. Aranan 31 kişiden 9'u tutuklanırken, diğerleri adli süreçlerin devamında hukuki işlemlere tabi tutulacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.