İllüzyonist Sermet erkin Rizelilerle buluştu

İllüzyonist Sermet erkin Rizelilerle buluştu

Ünlü illüzyonist Sermet Erkin, Rize Belediyesi tarafından organize edilen gecede Rizelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kültür Park Altın Salonda devam eden Ramazan Etkinliklerinde dün akşam (Cuma) ünlü illüzyonist Sermet Erkin, yaptığı gösterilerle Rizelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Rize Belediyesi'nin davetlisi olarak Rize'de sevenleri ile buluşan Sermet Erkin gösterilerini kızı Nazlı Erkin ve izleyiciler arasında yer alan çocuklarla beraber yaptı.

Programa Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Eşi Reyhan Bakırcı, Belediye Başkan Yardımcıları Nurcan Muradoğlu ve Mustafa Altay, Belediye Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, Rize Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakülte Sekreteri Mustafa Çakır, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, daire müdürleri, belediye encümen üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu gösteride Sermet Erkin'in yaptığı birbirinden ilginç gösterilerle salonu dolduran yüzlerce izleyici şaşkınlık ve hayretler içerisinde gösterileri izledi. Özellikle çocuklarla bire bir diyalog halinde programını yürüten Sermet Erkin, yaptığı illüzyon gösterilerine seyircileri de ortak edince doyumsuz bir akşam yaşandı.

Gösterisinde bir gazeteyi paramparça edip, bir anda yine eski haliyle bir gazete ortaya koyan Sermet Erkin, yaklaşık 1,5 saat boyunca salonu dolduran minikleri ve ailelerini kahkahaya boğdu. Program sonunda ise minik izleyiciler hayranı oldukları, şaşkınlık ve heyecanla izledikleri ünlü illüzyonist Sermet Erkin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.