Yüksektepe Ve Yılmaz Aileleri’nin Mutlu Günü

Yüksektepe Ve Yılmaz Aileleri’nin Mutlu Günü

Kurumuz Teknik personellerinden İshak Yılmaz’ın oğlu Mustafa yılmaz ve Ayla ve İbrahim Çifti’nin güzel kızı Leyla Yüksektepe Ayder kültür sanat ve düğün salonunda düzenlenen düğün töreni ile mutluluklarını resmileştirmiş oldu.

Rize belediye başkanı Halil Bakırcı’nın kıydığı nikah töreninde genç çiftin oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken Nuray, İshak Yılmaz ve Ayla İbrahim Yüsektepe çiftleri de evlatlarının en mutlu gününde aynı heyecanı yaşadılar.

Sonsuza kadar evet diyen çifte evlilik cüzdanı gelin Leyla Yılmaz’a başkan Bakırcı tarafından takdim edilirken Yılmaz çiftinin mutlu gününe tanıklık eden davetliler çalan Karadeniz ezgilerinde doyasıya eğlendiler.

Çocuklarının mutlu gününde onlara eşlik eden kayınpeder İshak Yılmaz ve aile yakınları horona coşkulu bir şekilde eşlik ederken mutluklarını davetlilerle paylaştılar.

Takı töreninde ise kayınpeder İshak Yılmaz gelinen hediyeleri takdim ederken yine davetlilerde yılmaz çiftine hediyelerini sundular.

Geç saatlere kadar süren düğün törenine eşlik eden davetliler Mustafa ve Leyla Yılmaz çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Bizlerde Çay Televizyonu olarak Leyla ve Mustafa Yılmaz çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum