Yargıtay’dan Deniz Seki’ye kötü haber

Yargıtay’dan Deniz Seki’ye kötü haber

Yargıtay Başsavcılığı ‘uyuşturucu ticareti yapmak’tan Deniz Seki’ye verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının onanmasını istedi

 Özel Yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nce, şarkıcı Deniz Seki’ye ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmesine ilişkin kararın temyiz edilmesi üzerine, dosya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Başsavcılığın tamamladığı tebliğnamede, şarkıcı Seki ile diğer sanıklar hakkında, uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan kurulan mahkûmiyet hükümlerinin onanması istendi.

Uyuşturucu madde temin etti!
Başsavcılığın tebliğnamesinde, Deniz Seki müdafisinin, iletişimin tespitinin ve arama kararının hukuka aykırı olduğuna, sanığın kendisi için uyuşturucu madde temin ettiğine, aleyhte delil olmadığına dair yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle usul ve yasaya uygun hükümlerin onanması talep edildi. Tebliğname davaya bakacak Yargıtay 10. Ceza Dairesi’ne gönderildi. Başsavcılığın tebliğnamesinin bağlayıcı niteliği bulunmuyor. Deniz Seki ile ilgili son kararı, Yargıtay 10. Ceza Dairesi verecek.

Seki twitter’dan cevap verdiong>
Deniz Seki’nin avukatı Naim Karakaya kararın henüz kesinleşmediğini söyleyerek, “Yargıtay savcısının görüşü asla bir karar değildir” dedi. Deniz Seki ise twitter’da bir hayranının “Haberler doğru mu?” şeklindeki sorusuna “Hayır canım” cevabını verdi. Seki ardından Can Yücel’in “Yasaklar Çiğnenmek İçindir Dedim. Senin İçin İmkansız Dediler. Önemli Olan İmkansızı Başarmak Dedim” şiirini twitter sayfasına taşıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.