YAKITTA % 50 TASARRUF , POWER PELET

YAKITTA % 50 TASARRUF , POWER PELET

POWER PELET BRÜLÖR Sistemleri sizi kömürden %50 daha az yakıt yakarak tasarruf etmenizi sağlıyor. %100 yerli üretimle ülke ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlayan Power Pelet Brülörleri insan sağlığınıda koruyor.

 Pelet Yerli öz kaynaklarımızdan üretilen sürdürülebilir bir kaynaktır. Fosil kaynaklı yakıt ithalatının azaltılması, karbonmonoksit gazının daha az salınım olması ve tehlike içermemesi açısından daha çok tercih edilmektedir.



Daha ucuza daha çok ısınmak artık mümkün.





Odun peletleri, dünyanın her yerinde temin edilebilecek rafine bir biyokütledir. Elektrik enerjisi üretiminde de kullanılabilir. Kömürün vermiş olduğu sis ve dumana maruz kalmamak Pelet yakıtı ile sağlanabiliyor. %98 yanma özelliği sayesinde kül derdine de son verecek olan Pelet Türkiye’ de ki enerji verimliliği projelerine çoktan girdi bile. Pilot bölge olarak seçilen Bursa ilinin doğalgaz olmayan ilçelerinde ki okullara kömürden pelete geçiş için çalışmalar 2016 yılında başlamış bulunmakta.



Katı yakıtlı sistemler içinde en temiz yanma sistemi pellet yakma sistemleridir. Ticari pellet üretimi için ağaç kesilmesi gerekmez çünkü pelet ormanın atığını değerlendirir. Bu yönü ile kolayca tutuşabilir orman artıklarının toplanması sonucu , ormanların yangına karşı da korunmasına katkı sağlar. 



Klasik katı yakıtlı sistemlerde, bacalarda önemli oranda katran oluşurken, pelet sistemlerinde hemen hemen hiç yoktur. Bu nedenle bir baca olmaksızın da dışarı atılabilir…



Hatta o kadarla da kalmayan Pelet , Doğalgazın hammaddesi ağaç yaprakları ve dal olmasından çevreye zarar verdiği düşüncesiyle çevreciler tarafından da desteklenmektedir.
Çocuklarınızın ve komşularınızın sağlığı için, çevreye zarar vermeyen tasarruflu pelet yakıtlarını tercih edebilirsiniz.



POWER PELET BRÜLÖR

GSM  : 0542 526 86 58
Adres : Horozluhan Mah. Erdeşir Sk. No:8 Selçuklu / KONYA
Tel     : 0332 235 31 30         Fax      : 0332 235 31 30
www.powerpelet.com             info@powerpelet.com
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.