"Türkiye'nin En Temiz Köyü" yarışmasında 2 köy Artvin'den

"Türkiye'nin En Temiz Köyü" yarışmasında 2 köy Artvin'den

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca düzenlenen "Türkiye'nin En Temiz Köyü" yarışmasında Artvin'de dereceye giren 2 köyün muhtarı, ödül aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca ülke genelinde düzenlenen "Türkiye'nin En Temiz Köyü" yarışmasında Artvin'de dereceye giren 2 köyün muhtarı, teşekkür belgesi ve masa üstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Bebek, "Türkiye'nin En Temiz Köyü" yarışmasında Artvin birincisi seçilen Merkez Ortaköy Köyü Muhtarı Kutsal Dalkılıç ile ikinci olan Murgul Kabaca Köyü Muhtarı Erol Pestil ile birlikte Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt'u ziyaret etti.

Dünyanın karşı karşıya olduğu çevresel sorunların çözümünde toplumun tüm kesimlerine düşen önemli görevler olduğunu belirten Bebek, çevresel kaynakların korunması, kirliliğin önlenmesi ve çocuklara daha temiz bir dünya bırakmak için tüm vatandaşların çevreyi koruma bilincinin artırılması gerektiğini söyledi.

Bebek, Artvin'deki köy muhtarlıkları ile belediyelerin, insanların yaşam alanlarının korunması, geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi konularında da çok önemli görevleri yürüttüklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, dereceye giren köy muhtarlarına çevre bilinci konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Kurt, daha sonra Ortaköy Köyü Muhtarı Dalkılıç ve Kabaca Köyü Muhtarı Erol Pestil'e, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından gönderilen teşekkür belgeleri ile masa üstü bilgisayar verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.