Trabzon’da Silahlı Yaralamaya 3 Gözaltı

Trabzon’da Silahlı Yaralamaya 3 Gözaltı

Trabzon’da önceki gece bir kavga sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınmaya çalışılan şahsa seyir halindeki bir otomobilden silahla ateş açarak yaralanması olayına karışan 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Esentepe Mahallesi Sefer Özgür Caddesi üzerinde 6 Ekim günü saat 22.30 sıralarında meydana gelen kavgada, sivil polislerin kovalamaca sonrasında yakaladığı Y.T. (26) adlı kişi polislerin yanında iken, olay yerinden hızla geçen bir araç içerisinden kavga ettiği H.Y.(27) tarafından açılan ateş sonrasında kalçasından vurularak yaralandı. Açılan ateş ile Y.T.’nin yaralanmasının ardından H.Y.’nin de aralarında olduğu ve içinde toplam 3 kişinin bulunduğu tespit edilen araç olay yerinden hızla uzaklaşıp izini kaybettirdi. Olaydan bir gün sonra yakalanan ve silahlı yaralamayı gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan H.Y., M.Y. ve İ.M., Emniyetteki ifadelerinde, Y.T.’ye ateş ettikleri sırada yanında bulunanların polis olduğunu anlayamadıklarını belirttiler. Şahıslar ifadelerinin ardından Trabzon Adliyesi’ne sevk edildiler.
Öte yandan Y.T.’yi ateş ederek yaraladığı iddia edilen H.Y.’nin daha önce Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın silahla yaralanması olayında gözaltına alındığı ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.