Trabzon'da 'goool' diyemedik!

Trabzon'da 'goool' diyemedik!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Trabzonspor sahasında Macar ekibi Videoton ile 0-0 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile Macaristan temsilcisi Videoton Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Videoton karşısına farklı galibiyet parolasıyla çıkan Trabzonspor, Macar rakibi karşısında beklenenden daha fazla zorlandı ve karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. Trabzonspor ile Videoton arasındaki rövanş maçı 30 Ağustos'ta Macaristan'da oynanacak.

Trabzonspor'un Videoton ile 0-0 berabere kaldığı maçın 87. dakikasında İskoç hakem Euan Norris'in Yasin Öztekin'e rakip ceza sahası içerisinde yapılan 'penaltı' müdahalesini es geçmesi maçın kırılma anı oldu.

KARABÜK MAÇINDAN 4 FARKLI İSİM

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Macaristan'ın Videoton takımını konuk eden Trabzonspor, ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçından daha farklı bir kadroyla sahaya çıktı. Ligin ilk haftasında 1-1 berabere biten Kardemir Karabükspor maçı 11'inden 4 farklı oyuncu Videoton karşısında takımda görev aldı. İlk hafta takımda yer almayan kaleci Onur, Fildişi Sahilli oyuncu Bamba, Arjantinli oyuncu Colman ile Halil Altıntop, Videoton maçı 11'inde kendilerine yer buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.