Tiyatrolar Günü Rize`de Kutlandı

Tiyatrolar Günü Rize`de Kutlandı

Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.

  27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Rize İçin Genç Girişimciler Derneği (RİGG), tarafından düzenlenen gecede RİGG bir kez daha seyircilere coşku dolu gece yaşattı. 2006`dan bugüne kadar 10 farklı oyun, 47 gösterim ve 4 farklı etkinliğe destekte yer alan RİGG toplamda 20 bin 800 seyirciye ulaştığı programlardan sonra dün akşam bir kez daha tiyatroseverlerin karşısında idi.



  İsmail Kahraman Kültür Merkezi`nde yapılan programda Gazeteci Turgay Ayhan ve Radyo Dj`i Ahmet Pervane’nin eşsiz yorumlarıyla geceye renk katarak sunuculuğunu üstlendiği programa Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Avcı ve Reşat Başkan, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri, Kalkandere L Tipi Cezaevi Yönetim Kadrosu ve yaklaşık 500 tiyatro sever katıldı.

  Tiyatro severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen programda Skeçler, Fıkralarla Rize ve Komedi Laz Üçlüsü yer alırken izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.