THY reklamına damga vuran Kerim konuştu

THY reklamına damga vuran Kerim konuştu

THY'nin izleyenleri duygulandıran, 23 Nisan'da yayınladığı yeni reklam filmi Messi ve Kobe'li reklamından daha çok ilgi gördü.

Türk Hava Yolları'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dolaşıma giren reklam filmi izleyenleri duygulandırdı.

Çocukların başrolde oynadığı reklam filmi "Türkiye'de uçmadığımız tek bir yer kalsa, dünyada en çok noktaya uçmuşuz ne fayda" sloganıyla sahnelendi.

MESSİ VE KOBE'Lİ REKLAMINI SOLLADI

Diğer yandan; THY'nin yeni reklamı daha önceden yapılan Messi ve Kobe'li reklamından daha fazla ilgi gördü. Reklam internette de izlenme rekorları kırıyor.

"HAYALİ PİLOT OLMAK"

Vatan'ın haberine göre; reklamda gelen uçağa selam vermesiyle ünlenen ve babası çobanlık yapan Kerim Ardıç, reklam filminin yayınlanmasının ardından okuldaki arkadaşlarının ve köylülerin kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Ardıç, yaptığı açıklasmında "Çekimlerde çok eğlendik. Kendimizi reklamlarda görmek çok güzel bir duygu. İlgiden memnunuz. Reklam sonrası köylüler ve okuldaki arkadaşlarımın yoğun ilgisiyle karşılaştım. Oyunculuk yapmak çok güzeldi. Ama hayalim pilot olmak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.