Temizel’den Genç MÜSİAD’a Plaket

Temizel’den Genç MÜSİAD’a Plaket

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kuruluna başarılarından dolayı bir ödül de Şube Başkanı Cem Temizel’den geldi.

MÜSİAD Rize şubesi Gençlik Kurulu, Konya Şubesi’nin evsahipliğinde yapılan MÜSİAD Gençlik Kurulu 25. Genel Değerlendirme Toplantısı’nda Türkiye İkincisi oldu. Gençleri bu başarısından dolayı kutlayan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Gençlik Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu’na düzenlenen yemekli toplantıda plaket verdi.

MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla düzenlenen programdaki konuşmasında Başkan Temizel, “Gençlik Kurulumuz, geçen dönemlerde de başarısını ispatlamıştır ve her dönem başarılı şubeler arasında yer almaktadır. Bu dönemde de bu başarının tesadüf olmadığını göstererek Türkiye 2’ncisi olmuşlardır. Bu, MÜSİAD Rize Şubemizin bünyesinde oluşturulan Gençlik Kurulumuzun kurumsallığını tamamlamış olduğunun göstergesidir. Başarılarından dolayı Genç MÜSİAD Rize Şube Başkanı Esra Alemdaroğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.



Rize Genç MÜSİAD Başkanı Esra Alemdaroğlu da bir konuşma yaparak, MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun, kurulduğu günden bugüne kadar, Rize’deki gençlere, genç işadamlarına ve girişimcilere yönelik çalışmalarını sürdürmekte olduğunu söyledi. Alemdaroğlu, “Bununla beraber, yereldeki gençlik sorunları ve toplumsal sorunlara yönelik faaliyetlerimizi de devam ettirmekteyiz. İlimizdeki diğer dernekler ve üniversite ile başlattığımız işbirliği sürecinde faaliyetlerimizden daha fazla gencimizin faydalanması hedeflenmektedir. Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirmede Rize Şubesi olarak başarılı çizgimizde ilerlemekteyiz. Gençliğe ve gençlere güvenen, destek olan MÜSİAD Rize Şubesi yönetim kurulu ve üyelerimize teşekkür ederiz” dedi. Program sonunda MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Genç MÜSİAD Başkanı Esra Alemdaroğlu’na plaket takdim etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.