Suat Kılıç Kaza Geçirdi

Suat Kılıç Kaza Geçirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracı, Çorum'un Sungurlu ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü yaşamını kaybetti.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç karayoluyla Ankara' dan Samsun' a giderken Çorum' un Sungurlu ilçesi yakınlarında önünde seyreden aracın hatalı şerit değiştirmesi sonucu kaza geçirdi. Kazada yaralanan diğer araçtaki sürücü Kazım Bozdağ, Çorum Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Devlet Hastanesi’nde yaptığı açıklamada, "Kazada yaralanan vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Allah’tan rahmet diliyoruz. Detay açıklamalar daha sonra valilik kanalıyla verilecektir. Sayın Bakanın aracının doğrudan karıştığı bir kaza değil. Aracın önüne çıkmış, vefat etmesi belki yaşından kaynaklanan bir durum. Vefat eden kişi 78 yaşında. Çok şiddetli bir çarpışma değil, Bakan Beyin sağlık durumunda hiçbir problem yok. Programını icra etmek için Samsuna gitti" dedi.

SUAT KILIÇ: ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sungurlu’daki trafik kazasına ilişkin, "Kazaya karışan araçtaki sürücü Kazım Bozdağ amcamız 79 yaşında, Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Bakan Kılıç, Çorum’un Sungurlu ilçesindeki makam aracının karıştığı trafik kazasının ardından Samsun Valiliği’ne ait makam aracı ile 19 Mayıs
ilçesine geldi. Kılıç, ilçeye gelişinde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve Kaymakam Kadir Ekinci ile vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kılıç, geçirdiği trafik kazasına ilişkin "Geçmiş olsun" dileğinde bulunanlara hitaben, kazada Kazım Bozdağ’ın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü
duyduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Olayın seyri hakkında, yaşanış güzergahı ve süreci hakkında yeterli bilginiz var diye düşünüyorum. Kazaya karışan araçtaki sürücü Kazım Bozdağ
amcamız 79 yaşında, Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Önce Sungurlu Devlet Hastanesi’nde, sonra Çorum Devlet Hastanesi’nde kendisi ile ilgili tüm gelişmeleri takip ettik. Ama imkanlar seferber edilmesine rağmen ağır yaralı olmasından dolayı hayata döndürülmesine yönelik bir imkan maalesef oluşturulamadı ve ’Emrihak’ vaki oldu. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabrı cemil ve baş sağlığı niyaz ediyorum."

Suat Kılıç, daha sonra Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yeni yerleşkesinin temel atma töreninin yapılacağı alana geçti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.