Şampiyonanın Kapanış Galası yapıldı

Şampiyonanın Kapanış Galası yapıldı

20 Yaş Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası’nın kapanış yemeği dün akşam yapıldı.

Dedeman Otelde yapılan Kapanış Galasına Başkanımız Sayın Bilal Eyuboğlu, Başkanvekili S.Ersu Hızır, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ceylan, Atacan Aksu, Genel Sekreterimiz B.Mutlu Kadıoğlu, Genel Koordinatörümüz Mustafa Serdaroğlu, Teknik Kurul Başkanı Güven Sevil, Teknik Kurul Üyesi Mehmet Ali Çeliksoy ile birlikte EHF Onursal Başkanı Tor Lian, EHF yetkilileri ve Delegeleri, hakem ve gözlemciler, takımlar ve antrenörler katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Başkanımız Bilal Eyuboğlu, katılan herkese teşekkür ederken, iyi bir organizasyon olması için  her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. EHF Onursal Başkanı Tor Lian’da konuşmasında ,“Görevimi devrettiğim bu dönemde, Türkiye’de böylesine önemli bir şampiyonaya katılmaktan mutluyum. Çok başarılı bir organizasyona imza atan Türkiye Hentbol Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Başkanımız Bilal Eyuboğlu ile birlikte Başkanvekili S.Ersu Hızır, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ceylan, Atacan Aksu, Genel Sekreterimiz B.Mutlu Kadıoğlu EHF yetkililerine şampiyona anısına plaket sundu. EHF Delegeleri de organizasyonda emeği geçenler adına organizatörlere birer şilt takdim etti.




















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.