Saadet partisi rize il başkanlı anma programı düzenliyor

Saadet partisi rize il başkanlı anma programı düzenliyor

Saadet Partisi Rize İl Basın Müşaviri Ramazan Bursa, tertiplenecek ‘Mehmet Kazdal’ı Anma’ programı için basın açıklaması yaptı

14 Kasım 2012 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Latif Öztek’i uğurlayan Saadet Partisi heyeti Yomra’da kaza yapmış, kazada İl Başkanımız Hasan Uzun, İl Başkan Yardımcımız Mustafa Azder yaralanmış,  Saadet Partisi İl Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Öğ-Der Şube Başkanımız Mehmet Kazdal Hocamız ise Rahmeti Rahman’a kavuşmuştu.
Merhum Mehmet Kazdal Hocamızın  cenazesi binler tarafından kaldırılmış, Rizeli halkımız başta olmak üzere il dışından çok sayıda vatandaşımız cenazeye teşrif etmek suretiyle, Merhum Mehmet Kazdal Hocamız  hakkında hüsnü şahadette bulunmuşlardır.  Bu münasebetle tekraren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.
Rahmet-i Rahman’a vuslatının ilk ayında tertiplenecek programla Merhum Mehmet Kazdal Hocamız dualarla, Kur’an ve tahlillerle anılacaktır.
Saadet Partisi Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağı, 14.12.2012 Cuma akşamı, saat 18:00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde ki  ‘Merhum Mehmet Kazdal’ı Anma’ programına tüm halkımızı ve sevenlerini davet ediyoruz.
Selam ve dua ile…



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.