RÜ'de Kitap Günleri Düzenlenecek

RÜ'de Kitap Günleri Düzenlenecek

48.Kütüphane Haftası dolayısı ile Rize Üniversitesi Merkez Kampüste 26 Mart-01 Nisan 2012 tarihleri arasında Rize Kitap Fuarı düzenlenecek.

Rize Valiliği (İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü), Rize Üniversitesi Rektörlüğü (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Kültür ve Edebiyat Kulübü) ve Türk Kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanlığınca organize edilen 48.Kütüphane Haftası Kutlama Programı çerçevesinde düzenlenen Rize Kitap Günleri’nde, Akademi Kitabevi, Çemberci Kitabevi, Emin Kitabevi, Karadeniz Kırtasiye, Kaya Basın-Yayın, NT Yayınları, Öznokta Kırtasiye, Semerkant Yayınları, STS Kitap-Kırtasiye ve Yort Savul Yayınları kitapları sergilenecek.

Kitap Fuarında kitapların Yüzde 40’a varan indirimlerle satın alınabileceği öğrenildi. Rize Kitap Fuarında Rizeli Yazarlar da yerlerini alacak. Fuarda Prof. Dr. İsmail Kara, Prof. Dr. Orhan TERZİOĞLU, Prof. Dr. Bayraktar BAYRAKLI, Doç. Dr. Ali Rıza SAKLI, Recep KOYUNCU, Nazif ARIMAN, Celal TOPALOĞLU, Yusuf KARSLIOĞLU, Ümit ERKAN, Fatih Sultan KAR, İshak Güven GÜVELİOĞLU, Orhan Naci AK, Ali TAŞPINAR, İhsan TOPALOĞLU, Murat Ümit HİÇYILMAZ, Yunus Emre KOYUNCU, Sebahattin ARICI, Canan HANOĞLU, Muzaffer ARICI, Gökhan TAŞKIRAN, Özcan BEYAZ, Remzi BEKAR, Meryem BEYAZAL ve Osman EFENDİOĞLU gibi Rizeli yazarların kitapları da sergilenecek. Fuara Rizeli yazarlar da katılarak, imza günleri düzenlenecek.

Rize Üniversitesi Merkez Kampüste 26 Mart 2012 Pazartesi günü başlayacak olan Rize Kitap Fuarı 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar bir hafta süre ile açık kalacak. Rize Kitap Fuarı açılışının Rize Protokolünün ve Rize Üniversitesi Akademik ve İdari Personelinin katılımı ile yapılacağı öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.