RTEÜ`de Terör Protesto Edildi…

RTEÜ`de Terör Protesto Edildi…

Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi'nde Bir Gurup Öğrenci Düzenledikleri Gösteri İle Terör Saldırılarını Kınayarak Şehitleri Andılar

Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi’nde bir grup öğrenci, düzenledikleri gösteri ile terör saldırılarını kınayarak şehitleri andılar.

  Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Merkez Kampusu’nda toplanan bir grup öğrenci yanlarında getirdikleri dev Türk Bayraklarını açarak, geçtiğimiz hafta Uludere’de şehit düşen iki askeri anıp teröristlere lanet yardırdılar. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Rıdvan Demirtaş burada bir konuşma yaptı. Demirtaş konuşmasında, son zamanlarda Türkiye’de vatan hainlerinin şehitlerden daha çok saygı gördüğünü belirterek “Vatan hainlerine sesleniyorum. Unutmasınlar. Bir vatan evladı şahadet şerbeti içince bin vatan evladı şahadet şerbeti içmek için sıraya girer” dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler , “Şehitler ölmez vatan bölünmez, Her Türk asker doğar, Türkiye bizimdir bizim kalacak” şeklinde sloganlar attılar. Tekbirler getiren öğrenciler gösterilerini saygı duruşu ve ardından okudukları İstiklal Marşı ile noktaladı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.