Rize'ye Yakışmayan görüntü düzeltildi

Rize'ye Yakışmayan görüntü düzeltildi

Çamlıhemşin`e bağlı Ayder yaylası`nın zirvesinde bulunan Türk Bayrağı Ayder yetkilileri ile Ayder halkı arasında kriz yaratmıştı.

CEMİL KUS`un haberi...
 
 Çamlıhemşin`e bağlı Ayder yaylası`nın zirvesinde bulunan Türk Bayrağı`nın bir süredir yırtık halde bulunması  Ayder yetkilileri ile Ayder halkı arasında kriz yaratmıştı.
 
 HAŞİMOĞLU OTEL SPONSOR OLDU VE KRİZ ÇÖZÜLDÜ
 
 Bunun üzerine harekete geçen Çamlıhemşin belediyesi ve Ayder Haşimoğlu Otel işletme sahiplerinden Doğan Haşimoğlu ve ekibinin desteği ile yırtılan bayrağı değiştirerek bayrak krizine son verildi.
 
Bayrak krizinin meydana gelmesine anlam veremeyen Haşimoğlu Otel sahiplerinden Doğan Haşimoğlu ``Ayder`de aşırı esen rüzgar bayraklarımıza zarar veriyor.Kış mevsiminin ağır geçmesinden dolayı bu tür aksamaların olması normaldır. Vatanımızın sembölü olan şanlı bayrağımıza ve Ayderimize sahip çıkma konusunda halkımız bize güvensin.``dedi.
 


Aşırı esen rüzgârdan yırtılan Çamlıhemşin İlçesi`ndeki 1.400 rakımlı Ayder Yaylası`nın zirvesinde bulunan bayrağın değişim maliyetinin 1.100 tl olduğu bildirildi.Bayrak değişiminde yardımcı olan Çamlıhemşin esnaflarından Mustafa Karaman yerden 45 metre yükseklikte olan bayrağın değişiminde büyük emek sarfetti. 





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.