Rize'nin Samsun'daki Gururu İshak Taşçı

Rize'nin Samsun'daki Gururu İshak Taşçı

Samsun’un turizm ve yaşam merkezi olarak adlandırılan ve sürekli artan nüfusu, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki gelişimiyle dikkat çeken Atakum İlçesi…

   Rize'nin gururu İshak Taşçı yaptığı çalışmalarla Samsun'un Atakum ilçesinin bir yaşam merkezi ve cazibe merkezi haline getirdi. 2014 yerel seçimlerinde halkın takdiri ile başkanlık koltuğuna oturan ve göreve başladığı ilk günden itibaren hayata geçirdiği projelerle örnek gösterilen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, geride bıraktığı iki yılın çalışmalarını değerlendirdi. Seçimlerden önce vatandaşlara söz verdiği 55’de 55 projelerin büyük bir kısmını gerçekleştiren Başkan Taşçı, verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bugün geldiğimiz noktada, seçimlerden önce verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını tuttuk. 55'de 55 proje sözümüz vardı.

Bugün itibariyle tamamlanan 16 projemiz, yapımına başlanan ve devam eden 8 projemiz var. Ayrıca 55'de 55 projelerimiz dışında ekstra olarak 17 projeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Planlaması biten ve başlamaya hazırlandığımız 10 projemiz bulunuyor. Bu projeleri hayata geçirirken diğer taraftan da rutin belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Her kesimi yakından ilgilendiren projelerimizle, Atakum İlçesini Türkiye'nin yıldızı yapmak için mücadele ediyoruz” diye konuştu. Atakum İlçesinin nüfusunun sadece son bir yılda 12 bin artış gösterdiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, özellikle Karadeniz Bölgesindeki illerden ilçelerine yoğun bir göç olduğunda dikkat çekerek, “Atakum İlçesi hızla değişiyor ve gelişiyor. Eşsiz sahili, sosyal yaşantısı, kültürel yapısıyla bölgenin gözbebeği halinde olan ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak istiyoruz. Her yıl nüfusu 10 bin civarında artan, son bir yılda 12 bin nüfus artışının yaşandığı ilçemizde yaşam alanları genişledikçe, daha kapsamlı hizmetler için mücadele ediyoruz” dedi.





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.