Rizeli Talihsiz Kadın'a Tır Çarptı!

Rizeli Talihsiz Kadın'a Tır Çarptı!

Freni boşalan TIR adeta dehşet saçtı. Önüne geleni altına alan TIR, kaldırımda yürüyen bir kadının ölümüne neden oldu.

Gölcük Donanma mahallesinde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgilere göre Burhan Çoşkun'un kullandığı 34 PD 336 plakalı TIR'ın freni boşalınca önce İsmail Otak yönetimindeki 41 H 6897 plakalı dolmuşa çarptı.Daha sonra yol kenarında bulunan ağaca çarpmasına rağmen duramayan TIR kaldırımda yürüyen Rize'nin Çayeli nüfusuna kayıtlı olan Sabahat Kalyoncu (55) adlı bir kişiyi altına aldı.

TIR'A ÇARPARAK DURDU

Hızı kesilmeyen TIR Şevket Dede'nin kullanımında olan 34 PYZ 66 plakalı başka bir TIR'a çarparak durabildi. Kazada ağır yaralanan Sabahat Kalyoncu hızla olay yerine gelen ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabahat Kalyoncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KIZINA GİDİYORDU!

Gölcük ilçesi'nde oturan özel bir şirkette çalışan Mehmet kalyoncu'nun eşi olduğu öğrenilen 3 çocuk annesi Sebahat kalyoncu kızını ziyaret etmiş evine gidiyordu.

RİZELİ AİLE GÖLCÜK'E TAŞINMIŞTI

TIR'ın çarpması sonrası hayatını kaybeden Sabahat Kalyoncu, doğup büyüdüğü memleketi olan Rize'den yaklaşık 8-9 yıl önce taşınarak İzmit'in Gölçük ilçesine yerleşmişti. 3 Çocuk annesi olan Kalyoncu, memleketinde yazlık ev yaptırdığı ve yaz mevsimlerinde buraya geldiği belirtildi.

Kaza sonrası TIR şoförü gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.