Rizeli Genç kazada hayatını kaybetti

Rizeli Genç kazada hayatını kaybetti

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde meydana gelen kazada Rize Pazarlı genç hayatını kaybetti 2 kişi de ağır yaralandı.

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, kamyonet ile karşı yönden gelen akaryakıt tankerinin çarpışması  sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Selçuk’a bağlı Çamlık Köyü çıkışında saat 16.00 sıralarında meydana geldi.  Aydın istikametinden gelen Ercan Gamsız’ın (25) kullandığı kamyonet, karşı yönden gelen Halil Saygılı yönetimindeki mazot yüklü tanker ile çarpıştı. Her iki aracın da şoför mahalleri hurdaya döndü.

Kazada, Rize'nin Pazar ilçesi Derebaşı köyünden olduğu öğrenilen kamyonet şoförü Ercan Gamsız olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı araçta bulunan Hakkı Kalyoncuoğlu (62) ile tanker şoförü Halil Saygılı (55) yaralandı.

Kazayı görenler, tankerden sızan mazot nedeniyle yaralılara bir süre müdahale etmekte tereddüt etti. Daha sonra yaralıları araçların içinden çıkarıldıktan sonra Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından sağlık durumu ağır olan iki yaralı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ölüm haberini alarak olay yerine gelen Gamsız’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Gamsız’ın cenazesi Selçuk Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.