Rize'de Trabzon Hazırlıklarına Başladı

Rize'de Trabzon Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Ligi takımlarından Çaykur Rizespor hafta sonu oynayacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Jallow, Çetin, Hakan ve Kenan katılmazken, futbolcuların neşeli olduğu görüldü.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Mehmet Ali Karaca, 1461 Trabzon takımının ligdeki en iyi ekiplerden biri olduğunu belirterek "Rakibimizin bir kaç maçını seyretme imkanım oldu. Disiplinli bir takım. Çok pozisyona girmemesine rağmen yakaladığı pozisyonları gole çevirebiliyor. Bizde bunu bilerek ona göre önlemlerimizi alacağız. Sahada iyi mücadele ederek Trabzon'dan puanla döneceğiz. Futbolcularıma Buca maçı sonrası sadece bir müsabaka kazandıklarını söyledim. Eğer iyi bir takımsak bütün maçlarda iyi sonuçlar almalıyız. Biz iyi mücadele edersek Trabzon deplasmanından da galibiyetle döneriz. Rakibimizin kupada başarılı sonuçlar alması bizi tedirgin etmiyor. Biz sahaya çıkarak gereken mücadelemizi verirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. Futbolcularımız ile bir abi kardeş gibi dertleşip daha çok zaman geçirmek için bazı kurallar koyduk. Bu takım bizlerin. En güzeline en büyük sevinçlere layık. Bizde burada verilen görevi layığı ile yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Uche'nin sakatlığının devam ettiğini belirten Karaca, "Hafta sonu oynayacağımız maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Şu an hafif bir idmanla aramızda çalışıyor. Bu takımın önemli oyuncularından birisi. İnşallah önümüzdeki maçta sahada yerini alacak. Takımda ayrıca Jallow, Çetin, Hakan ve Kenan'da sakatlıklarından ötürü aramızda olmayacak. Sakatlıklardan Rizespor olarak bu yıl çok sıkıntılar yaşadık" şeklinde konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.