Rize'de sağlık çalışanlarına plaket verildi

Rize'de sağlık çalışanlarına plaket verildi

Sağlıkta hizmet eden eski yöneticileri plaket verildi

 Rize'de, Kamu Hastaneler Birliği (KHB) sistemine geçişin ardından daha önce yönetici olarak görev yapan kişilere teşekkür plaket verdi.
Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasının ardından sonra yeni yöneticilerin göreve başlamasıyla birlikte eski yöneticilere teşekkür plaketi verildi. Rize Devlet Hastanesi toplantı salonunda Kamu Hastaneler Birliği öncesinde görev alan hastane yöneticilerine plaket takdimi yapıldı.
Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ile çok sayıda yönetici ve davetlinin katılımı ile tören gerçekleştirildi. Daha önce görev yapan ve içlerinde başhekim, başhekim yardımcısı, müdür, müdür yardımcısı ile başhemşire ve yardımcıları olmak üzere 36 kişiye plaket verildi.
Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, yaptığı açıklamada, KHB sistemi öncesinde görev yapan tüm yöneticilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ahde vefa örneği göstererek hizmet eden yöneticilerin unutulmaması gerektiğini söyledi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.