Rize'de Kanocuların Performans Çalışması

Rize'de Kanocuların Performans Çalışması

Kano Sporcu Kamp Eğitim Merkezi sporcuları Sürmene İlçesine bağlı yeniay beldesinde 15 günlük sömestr tatilini fırsat bilip dayanıklılık ve performansa bağlı çalışma gerçekleştirdiler.

Antrenörler Adnan İlhan ve Mustafa Tatoğlu ile birlikte 14 sporcunun Sürmene ilçesi Yeniay Beldesindeki çalışmaları günde en az 3 saatlik dilimle gerçekleştirildi.
Rize’deki Liman mendireklerinin kısa oluşu ve kötü hava şartları nedeniyle şartların daha elverişli olduğu Yeniay beldesindeki sahanın durgun suyu ve mendireklerinin uzunluğu sporculara daha rahat çalışma alanı sundu.
Durgun su kano ve akarsu Slalom sporcuları 1300 mt lik alanda teknik çalışma,taktik,sürat ve dayanıklılık çalışmasını 15 gün boyunca devam ettirdi.
Yapılan bu çalışmaların amacı ise Türkiye Kano Federasyonunun  3-4 Mart’ta Muğla ili Köyceyiz de yapılacak olan Durgun Su Milli Takım seçme yarışlarına hazırlanmak oldu.
Çalışma alanının büyük olması sporcular arasındaki rekabeti daha da arttırarak ileriki tarihlerde yapılacak olan Şampiyonalara hazırlanmalarına büyük katkı sağladı.






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.