Rize'de Kamulaştırma bedelleri ödeniyor

Rize'de Kamulaştırma bedelleri ödeniyor

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize Güney Çevre Yolu ve Gündoğdu Veliköy Yolunun Kamulaştırma Bedellerinin Vatandaşlarımıza Ödenmeye Başladığını Söyledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize Güney Çevre Yolunun İlk 4 Kilometre ve Gündoğdu Veliköy Yolunun İlk 2 Kilometre Kamulaştırma  Bedellerinin İlgili Kişilerin Hesaplarına Yatırıldığını açıkladı.
 23 Mart Tarihinde 1.Kısım Temeli Atılan Rize Güney Çevre Yolu ve Gündoğdu Veliköy Yolu için  arsa sahibi vatandaşların beklediği ödenekler hesaba yattı.
 Konu ile ilgili görüşlerini bildiren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal" Rize Güney Çevre Yolu ve Gündoğdu Veliköy  Yollarında hemşerilerimizin istimlaka tabi tutulan arsalarının bedelleri ilgili Bakanlığımız tarafından hesaplarına yatırılmaya başlanmıştır ifadelerini kullandı.
  Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Ankara`dan yaptığı açıklamada " Rize Güney Çevre Yolu 0-4 Kilometreleri arası kamulaştırma bedeli toplam tutarı 45 Milyon Lira olan paranın ilgili hesaplara yatırıldığını belirtti. Bununla birlikte Gündoğdu Veliköy yolunun 0-2 kilometrelik kamulaştırma bedeli olan 10 Milyon Liranın ilgili hesaplara yattı" dedi.
 Güney Çevre Yolunun İlk 4 Kilometre ve Gündoğdu Veliköy Yolunun İlk 2 Kilometre Kamulaştırma  Bedellerinin toplamda 55 Milyon Liralık tuttuğunu belirten Karal" Rize için büyük önem taşıdığına inandığımız Güney Çevre yolu, Gündoğdu Veliköy yolu ve Karayolları ile ilgili yaptığımız diğer tüm yatırımlar konusunda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu konuda başlattığımız ve yeni başlatacağımız tüm projeleri yakından takip ederek en kısa zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunma gayreti içerisinde olacağız" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.