Rize'de emniyet hizmet binası hizmete açıldı

Rize'de emniyet hizmet binası hizmete açıldı

Rize'de tophane mahallesi’nde kurulan emniyet müdürlüğü hizmet binası hizmete girdi

Rize’de asayiş olaylarının yoğun yaşandığı Tophane Mahallesi’nde kurulan Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği Hizmet Binası düzenlenen törenle açıldı.
Binada düzenlenen törene Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Arslan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, polis müdürleri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Yenice, binayı güzel hizmetler verme umudu ile açtıklarını belirtti. Bakırcı ise yaptığı açıklamada, Tophane Mahallesi’nin nüfusunun bir çok il nüfusunun üzerinde olduğunu belirterek, “Bu nüfus yoğunluğu asayiş olaylarının yoğunluğunu da beraberinde getiriyor. Bu bina Belediyemiz tarafından muhtarlık binası olarak inşa edilmişti. Gerekli görülen lüzum üzerine Emniyet Müdürlüğümüzün de hizmetine verildi. Mahalle için faydalı olacağına inancımız tamdır” dedi.
Vali Çakır ise yaptığı konuşmasında, Tophane Mahallesi’nde görev yapacak polis memurlarının üniformal bir memurluktan ziyade insancıl bir yaklaşım sergileyeceklerini ifade ederek, “Memurlarımız sadece üniformal bir bakış açısı ile değil çok insanı bir bakış içerisinde olacaklarını bundan sonraki süreçte de bunu dikkate alacaklarını değerlendiriyorum. Bu bina hem Tophane Mahallemize hem de Rize’mize hizmet verecek. Tarihi Rize mimarisinin özelliklerini taşıyan görselliği ile de örnek bir bina” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek bina hizmete alındı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.