Rize'de Ak Parti'ye Katılım

Rize'de Ak Parti'ye Katılım

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, kendisi gibi Mali Müşavir olan meslektaşlarını ağırlayarak meslektaşlarına AK Parti ailesine dahil etti.

Rize Mali Müşavirler Odası Eski Başkanı ve Rize Belediyesi bağımsız meclis üyesi Mali Müşavir Yaşar Yılmaz, Rize Mali Müşavirler Odası sekreteri Mali Müşavir Ali Fuat Çakmakçı ve Rize Mali Müşavirler Denetleme Kurulu Başkanı Mali Müşavir Ali Haydar Er, AK Parti Rize İl Başkanlığında AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın konuğu olarak bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Ayar, meslektaşlarına Ak Parti rozetlerini takarak meslektaşlarını Ak Partili yaptı.

AK Parti Rize İl Dördüncü Olağan Kongresi öncesinde  yapılan güzel çalışmalardan ötürü AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'a tebriklerini ileten Eski Mali İşler Odası Başkanı Yaşar Yılmaz, kongreden sonraki çalışmalar içinde aynı başarının devamını diledi.
Gerçekleşen ziyarette misafirleri ve meslektaşlarını AK Parti Ailesine davet eden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar meslektaşlarından gelen onur duyarız cevabı üzerine ziyaretçilerinin üye girişlerini gerçekleştirdi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ziyaret hakkında yaptığı açıklamada "Esasen vazifemiz Rize'deki bütün kurum ve sivil toplum örgütlerini kucaklayıp çalışmalarımıza ivme kazandırmak ve vatandaşlarımız ile iç içe samimi duygularla çalışmalarımızı sürdürerek başarıya ulaşmaktır. Bizler AK Parti ailesi olarak AK Partili olsun ya da olmasın bütün vatandaşlarımızı kucaklayıp daha güzel bir gelecek için çaba sarf ediyoruz.Bu çabaya nail olan arkadaşlarımı tebrik ediyor hayırlı olmasını diliyorum" dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.