Rize Ziraat Çay Bahçesi Özelleşti

Rize Ziraat Çay Bahçesi Özelleşti

Rize’nin en gözde mekanlarından olan ve turistlerin akınına uğrayan Çaykur Personelinin Hizmet verdiği Ziraat Çay Bahçesinde değişim rüzgarları esiyor.

Yıllardır Rize ile özdeşleşen ve ÇAYKUR personeli ile hizmet vermeye çalışılan Ziraat Çay Bahçesi özel bir firmaya devredildi. ÇAYKUR’un açtığı ihale sonucunda özel bir firmanın işletmeciliğini aldığı ziraat çay bahçesinde güvenlik ve servis hizmeti özelleştirildi.

Konu ile görüşlerini aldığımız Çaykur Çay Araştırma Enstitüsü Müdürü Ali Kabaoğlu, içilen çayın kalitesinde ve fiyatında en ufak bir değişiklik olmadan hizmete devam edileceğini, sadece çalışan garson sayısının artırıldığını söyleyerek, “Bunun yanında oto parkta görev yapan özel güvenlik görevlileri araç sahiplerine yardımcı olacak” açıklamasında bulundu.

İlerki günlerde masaların değiştirileceğini de söyleyen Kabaoğlu, kışın da vatantaşların yararlanabileceği üstü açılır kapanır yerlerin yapılacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada önceden çok kısıtlı bir kadro görev yapıyordu. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bu değişime öncülük etti. Şimdi geniş bir çalışan kadrosuyla ziyaretçilere hizmet veriliyor. Burda çalışan garsonlar Turizm yüksek okulu mezunu. Hem bu çalışanlara bir ekmek kapısı açıldı, hem de Rize’mizin en güzel mekanlarından biri olan ziraat çay bahçesinde hizmet anlayışı değişti” dedi. Kabaoğlu, geçmişte çok şikayetler aldıklarını ama işletmenin özelleştirilmesi sonrası ziyaretçilerden olumlu tepki aldıklarını sözlerine ekledi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.