Rize Vakfı Geleneksel İftar Yemeği

Rize Vakfı Geleneksel İftar Yemeği

Rize Vakfı΄nın geleneksel iftar yemeği Vakıf Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Dostluk, kardeşlik ve yardımlaşma ön plana çıktığı iftar yemeğine ilgi büyüktü.

Fatih Sultan KAR / İST.

 Renkli konuklar

Yemeğe başta; Gümrük Ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Savunma Bakanı Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, İstanbul Millet Vekili Durmuş Ali Torlak, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Gümrük Ve Tekel Eski Bakanı Tuncay Mataracı, Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Hızır Asliyüksek, İstanbul Gençlik Ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Baba Reis Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu, Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Emin Gürses ve  birçok Rizeli işadamı, sanatçı, eğitimci, davetli katıldı.

 

Keçeli yemeğe katılanlara teşekkür etti

Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli; yemekte yaptığı konuşmada Yemeğe katılan davetlilere teşekkür etti. Rize Vakfı’nın Rize ile ilgili sosyal gündelik etkinliklerde üzerine düşen görevi yerine getirdiğini hatırlattı.Kendilerine destek olan herkese teşekkür etti..

 
Rize memleketimiz

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ise yaptığı konuşmada Rize ili için yaptıkları çalışmalara değinerek;”Rize bizim memleketimiz. Mesaimizi memleketimize ülkemize hizmet için kullanıyoruz. İnsanımızın huzuru bizim huzurumuzdur. Seçim dönemi Rizelilerle iç içe olduk. Bundan sonra da olacağız. Yapılması gereken ve planlanan işlerin takipçisiyim” dedi

 Resul Çelik fotoğraflarıyla renk kattı

Fotoğraf Sanatçısı Resul Çelik iftar yemeğinde Karadeniz fotoğraflarıyla hazırladığı sergisi ile ziyaretçileri adeta Karadeniz’de efsunlu bir yolculuğa çıkardı.

 İpsiz Recep kitabı okuyucusuyla buluştu

Yazar İbrahim Balcı’nin uzun yıllar üzerinde çalıştığı İpsiz Recep isimli kitabı gecede Rizelilerle buluştu. Balcı kitabının gayesinin İpsiz Recep’i yarınlara taşımak genç kuşaklara tanıtmak olduğunu belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.