Rize Müsiad En Başarılı Şube Seçildi

Rize Müsiad En Başarılı Şube Seçildi

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu, Mart-Nisan ve Mayıs 2012 tarihlerinin değerlendirmeleri neticesinde, en başarılı şube seçildi.

MÜSİAD Gençlik Kurulu 24. Genel Değerlendirme Toplantısı,  MÜSİAD Trabzon Şubesi Gençlik Kurulu ev sahipliğinde Uzungöl’de gerçekleştirildi.

Gençlik Kurulu Genel Başkanı Abdulsamet TEMEL’in açılış konuşmasıyla başlayan 24.Genel Değerlendirme Toplantısı, MÜSİAD Trabzon Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Kerem Altuncu ve MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı M.Hanefi Mahitapoğlu’nun konuşmaları ile devam eden toplantıya MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu temsilen Başkan Esra Alemdaroğlu, Başkan Yardımcıları Önder Şimşek, Ali Osman Mercan ve Fatih Dilma., yönetim kurulu üyesi Yurdanur Murzoğlu, üyeler Recep Karabulut ve Yunus Emre Okumuş katıldılar.


Konuşmaların ardından toplantının ana gündem maddeleri işlenerek öğleden sonraki bölümde Şube değerlendirmeleri açıklandı. Mart-Nisan ve Mayıs 2012 tarihlerinin değerlendirmeleri neticesinde, MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu en başarılı şube seçildi. Değerlendirmede Gaziantep ikinci ve Konya üçüncü oldu. Başarılı şubelere plaket takdimi yapıldı.

Genel Değerlendirme Toplantısı,  programın onur konuğu olan Tunus Milletvekili Osama Al-Saghır ile Uzungöl’de gerçekleştirilen sohbetin ardından MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Merkez ve diğer şubelerin katılımcılarının Rize Ayder yaylasına geçerek Pazar günü düzenledikleri gezi programı ile sonlandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.