Rize Gençliği de Van'ın Yanında!

Rize Gençliği de Van'ın Yanında!

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Beşiktaş'ın Dünyaca Ünlü Taraftar Grubu "Çarşı"nın Fenerbahçe ve Galatasaray derbilerinde Van'daki yardıma muhtaç depremzedelere dikkat çekilmesi için başlattığı kampanyaya Rize Gençliği de ayak uydurarak! Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce Van depremi nedeniyle Gençlik Merkezleri aracılığıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü katılımcılar tarafından yardım yapıldı.


''Gençlik yanınızda'' başlığıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında, gönüllü gençler aracılığıyla 10 koliden oluşan giyecek yardımı ile giysi yardımı toplanıldı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Van'ı ciddi derecede etkileyen depremin kendilerini de derinden sarstığını kaydederek, ''Ülkenin dört bir yanından çığ gibi büyüyen yardım seferberliğine Gençlik Merkezi çalışan ve gönüllülerimiz aracılığıyla katılım gösterdik. Oradaki depremzede kardeşlerimizin acısını bir nebze olsun paylaşmayı istiyoruz'' dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.