Rize Emniyetinden Plaka Uygulaması

Rize Emniyetinden Plaka Uygulaması

Rize Emniyet Müdürlüğü'nün internetten başlattığı Plaka Tahsis Sistemi uygulamasıyla isteyen istediği plakayı internetten alabilecek.

Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, vatandaşların internet sitelerinden istedikleri plakayı alabilmeleri için Plaka Tahsis Sistemini uygulamaya koyduklarını söyledi.

Yenice, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünün faaliyetleri ve vatandaşların müdürlük hakkında bilmek istedikleri birçok konunun kurumlarının 'www.rize.pol.tr' internet adresinden öğrenebildiğini belirtti.

Trafik uygulamaları, polislik müracaatları için aranan şartlar, otopark ve çekici ücretleri gibi birçok konu hakkında sitelerinde bilgi yer aldığını anlatan Yenice, ''Vatandaşlarımızın bize ulaşması için kitle iletişim araçları büyük önem taşıyor. Bu nedenle internet sitemizi yeniden yapılandırdık. Sitemizde güncel bilgilere yer veriyoruz'' dedi.

Yenilenen internet sitelerini şu ana kadar 70 bini aşkın kişinin tıkladığını bildiren Yenice, şunları söyledi: ''Vatandaşımıza internet sitemizden plakalarını seçebilmeleri için imkan sunduk. Bu kapsamda plaka almak isteyen vatandaşlarımız, seçtikleri plakaları internet sitemizden Plaka Tahsis Sistemine girerek rezerve edebilecek. Sisteme tıklayan kişiler, henüz tahsis edilmemiş yüzlerce yeni plaka numarası arasından seçtikleri plakanın üzerlerine tıklayarak kimlik bilgileri bilgilerini doldurarak plaka için rezervasyon yaptırabilirler.''

Yenice, yaptıkları çalışmalarda amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet sunmak olduğunu kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.