Rize Ak Gençlik Buluştu!

Rize Ak Gençlik Buluştu!

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Yönetimi ilçe, mahalle ve köy başkanları ile bir araya geldi.

Ak Gençlik hafta sonu gerçekleştirilen teşkilat toplantısında, ilçe, mahalle ve köy başkanları ile bir araya geldi.Merkez ilçe teşkilatında yapılan toplantıda Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkerim Yazıcı, yaptığı konuşmada Ak Gençlik'in Rize'de daha önceki dönemlerde olduğu gibi yine il genelinde birlik ve dayanışma içerisinde olacağına vurgu yaparak "Bundan önceki toplantımızda belirttiğimiz gibi ilçe, mahalle ve köy başkanlarımızla geniş katılımlı olarak her ay düzenli olarak toplanmaya devam ediyoruz. Bu toplantılar sayesinde ilimiz sınırları içerisindeki tüm teşkilatlarımızla iletişimde kalacağız. En ufak bir soruna, bir gelişmeye müdahil olma, teşkilatımızın her an yanında olma şansı yakalamış olacağız" dedi.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Kotiloğlu ise konuşmasında göreve geldikten sonra geniş katılımlı teşkilat toplantılarını düzenli olarak ayda bir yapacaklarını söylediklerini ifade ederek "Bugünkü katılımdan anlıyoruz ki bu kararımız teşkilatımız tarafından da olumlu karşılanmıştır. Ben gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra geleneksel hale getirdiğimiz bu toplantılarda daha geniş katılımla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

3.20120418182913.jpg

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Hamza Meral ise konuşmasında Ak Gençlik Ailesinin bugüne kadar farklı çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bu çalışmalarda ilçe teşkilatlarını da aralarında gördüğü memnuniyeti dile getirerek "Mehmet Akif Ersoy’u anma gecemizde ve 18 Mart Çanakkale Programımızda ilçelerden gerçekleşen yoğun katılım bizleri memnun etmekle beraber, yapılanlardan tüm ilçe ve köy temsilcilerimizin anında haberdar olması işte bu toplantılarımız sayesindedir" dedi.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde İlçe, mahalle ve köy başkanları birer konuşma yaparken Ak Gençler beklentilerini dile getirdi.

2.20120418182930.jpg


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.