RİFSAD 5. Fotoğrafçılık Kursunu Açacak

RİFSAD 5. Fotoğrafçılık Kursunu Açacak

Rize Fotoğraf Sanatı Derneği’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği fotoğraf sanatı temel eğitim kursunun 5’incisi yapılacak.

Rize Fotoğraf Sanatı Derneği (RİFSAD) yeni dönem açacağı kursa katılımın beklenenin üzerinde olduğu açıklanırken kayıtların sürdüğü belirtildi. 2008'den bu yana düzenlenen kurslarda şu ana dek 315 fotoğraf sanatı meraklısına kurs veren RİFSAD, başarılı olan kursiyerleri sertifika ile ödüllendirdi.

Rize’de fotoğraf sanatçısı ordusu yetiştirmek istediklerini belirten Rize Fotoğraf Sanatı Derneği başkanı Emin Kanbur “Her yıl düzenlenen kurslarda yeni kayıtların yanında eski eğitim almış kursiyerlerde ders tekrarı imkânı veriyoruz. İlimizin doğal ve kültürel güzelliklerini hak ettiği güzellikte fotoğraflama yolunda mesafeler kat ediyor. 2012-13 eğitim döneminde ileri seviye eğitimi içinde çalışmalara başlayan derneğimiz, fotoğraf akademisyenlerini de ilimiz getirerek dersler verdireceğiz. Kasım aynın ilk haftasında başlayacak kursumuz yaklaşık iki ay sürecek” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.