PKK'lılar neye uğradıklarını şaşırdı

PKK'lılar neye uğradıklarını şaşırdı

Hakkari Dağlıca bölgesindeki askeri birliğe bir grup PKK'lı saldırı girişiminde bulundu. Ateşle karşılık verilen PKK'lılar, silah ve mühimmatlarını bırakarak kaçtı.

 Dün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı, Hakkari Dağlıca bölgesindeki askeri birliğe saldırı girişiminde bulundu. Güvenlik güçleri tarafından tespit edilen PKK'lılara ateşle karşılık verildi.

YOĞUN ATEŞ SONUCU SİLAHLARINI DA BIRAKIP KAÇTILAR

Bölgedeki askeri kaynaklarından alınan bilgilere göre; Sayıları tespit edilemeyen PKK'lıların, güvenlik güçlerinin açtığı yoğun ateş sonucu kendilerine ait silah ve mühimmatı bırakarak kaçtığı belirtilirken, çatışmada şehit ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.


Çatışma sonrası arazide yapılan aramada PKK'lılara ait çok sayıda silah ve mühimmat ile geçirildi.

SUR'DA 1 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU ÇATIŞMADA 7 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün saat 05.15'te şehit oldu. Bölgedeki askeri kaynaklar 1 askerin şehit olduğu çatışmada 7 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Şehit olan asker, bugün Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Kütahya'ya gönderilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.