Piyano cafe’de her tuş başka bir lezzet

Piyano cafe’de her tuş başka bir lezzet

Rize, yeni bir işletmeye daha sahip oldu. Geniş ürün yelpazesiyle Piyano Pastane Cafe ve Kebap hizmete açıldı.

Fatih Kandil, Gökmen Mahmutoğlu, Hasan Ayvaz ve Ali Bursalı isimli genç işletmecilerin ortaklığında Deniz Caddesi üzerinde hizmete başlayan Piyano Cafe, pasta, tatlı, kebap, fastfood, lahmacun, pide ve dondurma çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, il Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ve Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile davetlilerin katıldığı açılış, okunan duanın ardından kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesini kesmeden önce konuşma yapan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de yeni işletmelerin açılmış olmasının sevindirici olduğunu söyleyerek işletme sahiplerine hayırlı ve helal kazançlar diledi.

Hizmete açtıkları Piyano Cafe’de geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten İşletme Sahiplerinden Fatih Kandil, “Olağandan farklı bir konsept oluşturmak amacıyla halkımıza geniş bir ürün çeşitliliği sunuyoruz. Zaten ismimizi de bu amaçla Piyano olarak belirledik. Piyanonun her tuşunda ayrı bir ses vardır. Biz de her ürün çeşidimizle halkımızın ayrı bir damak zevkine hitap edeceğimizi düşünüyoruz. Ünlü Pasta ustamız sayesinde pasta çeşitlerimizle Rizeliler’e tatmadıkları lezzetleri sunacağız. Hakiki Maraş dondurmamızı özel olarak Maraş’tan getirtiyoruz. Kebap, lahmacun ve pide hizmetimizi Ramazan sonrasında halkımıza sunacağız. Yine özel ustamız sayesinde bu lezzetlerle de fark yaratacağız.” dedi.

2008 yılında düzenlenen Uluslararası Pasta Yarışmasında Avrupa 3.’sü ve 2010 yılında Türkiye’de düzenlenen yarışmada Türkiye 1.’si olan Ödüllü Pasta Ustası Atilla Maral ile Rize’de pastacılığa ayrı bir soluk getirecek olan Piyano Cafe’de, pasta ustası Maral “Rizeli halkımız tatmadıkları lezzetleri tadacaklar” dedi.

Yıllarca yurtdışında ve İstanbul’da hizmet verdiğini belirten Maral, “Cheesecake çeşitlerimiz başta olmak üzere Tiramisu ve özel çeşitlerimizle Rize’de fark yaratacağız.” şeklinde konuştu.

Özel bahçesi ve kapalı salonu bulunan Piyano Cafe, Deniz Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.