Pazar'da toprak altında esrarengiz duman!

Pazar'da toprak altında esrarengiz duman!

Rize'nin Pazar ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde toprak altından çıkan esrarengiz duman mahalle halkını tedirgin ediyor...

Rize’nin Pazar İlçesi Aşağı Soğuksu Mahallesi’nde toprak altından çıkan duman ve su fokurdama sesleri mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Aşağı Soğuksu Mahallesi Camii İmamı Nihat Yanık, sabah kalktığında cami lojmanının bitişiğindeki toprağın altından dumanlar yükseldiğini görünce toprağı eşelediğini söyledi.

İmam Yanık, toprağı kazdıkça dumanın arttığını ve aşağıdan da fokurdama sesleri geldiğini ifade ederek, durumu mahalle muhtarına haber verdiğini anlattı.

Duman çıkan yere soba borusu takan Cami İmamı Nihat Yanık, “Ne olduğunu anlayamadık. Bir gaz sıkışması olabileceğini düşündüm ancak ateş tutunca yanmıyor. Elektrik kaçağından kaynaklı bir olay olabileceğini düşündük o da değilmiş. Yakında bir kanalizasyon, boru falan da geçmiyor. Bayağı bir şekilde sıcak ve kokulu duman geliyor.” dedi.


İmam Yanık, çıkan duman ve fokurdama sesinin termal kaynak suyundan kaynaklı olabileceğini ve yetkililerin konuyu incelemesinden sonra meselenin anlaşılabileceğini ifade ederken, herhangi bir patlama, ya da tehlike arz edebilecek bir duruma karşı da tedirgin olduklarını söyledi.



pazar53


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.