Pazar Hamidiye, havaalanı için en uygun yer

Pazar Hamidiye, havaalanı için en uygun yer

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Artvin arasında düşünülen havaalanı için en uygun yerin Pazar Hamidiye mevkii olduğunu söyledi.

Pazar’da toplantı ve açılışlara katılan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin ile birlikte AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı binasında ilçe başkanı Adem Yıldız ve partililerle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda Başbakan Erdoğan’ın 3 günlük Rize programı masaya yatırıldı. AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, AK Parti'ye gönül vermiş insanların ilçe stadını bayram yerine dönüştüreceklerine inandığını belirterek, "Cumartesi günü Rize Yeni Şehir Stadı’nda yapılacak olan kongreye Pazar’dan 200 minibüs ile gideceğiz. Pazarlılar olarak Rize'de Başbakanımızı coşkuyla kucaklayacağız. Yürekten inanıyorum ki o gün Pazarlılar olarak kendimizi ispat edeceğiz. Bu coşkulu karşılama için tüm partililerin çalışması gerekiyor." dedi.


Milletvekili Nusret Bayraktar ise Genel Başkanlarının Rize'de Başbakan olarak katılacağı son kongre olduğunu hatırlatarak, "Bu önemli günde sizleri düğün ve şölene davet ediyorum" diye konuştu.

FAKÜLTE GELDİ; HAVAALANI DA ŞART

Bayraktar, Pazar’da fakülte kurulmasının bölgeyi canlandıracağını da kaydederek, "Yüksekokuldan sonra Pazar’a fakülte kuruldu. Hayırlı olsun. Şimdi bu fakülteye gidip gelecek hocaların ve bölge halkının ulaşımlarını daha iyi yapmaları için Rize-Artvin arasında bir havaalanı yapılmasını arzu ediyoruz. Havaalanı için altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Rize'nin her hangi bir yerinde olmasını tabii ki isteriz. Ama en uygun yer Pazar'ın Hamidiye mevkiidir. İnşallah bu isteğimiz yerine gelecektir" dedi.


NACİ GÜVEN


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.