Ordu'da Film Gibi Kuyumcu Soygunu

Ordu'da Film Gibi Kuyumcu Soygunu

Ordu'da film sahnelerini aratmayan bir soygun olayı gerçekleşti.

Bir kuyumcu dükkanına arka binanın bodrumundan giren soyguncular, soygun yapacakları binanın temeline inip tünel kazarak ulaştıkları kuyumcunun kasasındaki piyasa değeri 1 milyon lira olan 6 kg altını çalarak kaçtılar.
Edinilen bilgiye göre, Şarkiye Mahallesi Süleyman Felek Caddesi üzerinde Ahmet Hamdi Karakoç'a ait kuyumcu dükkanının arkasındaki binanın bodrum katına inen kimliği meçhul kişi veya kişiler, kazıcı aletlerle buradan soygun yapacakları kuyumcunun bulunduğu binanın temeline indiler. Temel kısmından tünel kazan, kazdıkları toprağı galeriye yayan ve ardından soygun yapacakları binaya geçen soyguncular, iki işyerinin altından geçtikten sonra kuyumcunun alt kısmına kadar geldiler.


Kuyumcunun kasasının olduğu bölüme gelen ve kasayı altındaki betonu kırarak aşağı çökerten soyguncular, yanlarında getirdikleri oksijen tüpü ile kasayı deldiler. Kasanın içindeki piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 6 kg altını çalan soyguncular, kaçarak izlerini kaybettirdiler.
Kazılan tünelde battaniye gibi yaşam malzemeleri ve oksijen tüpü bulan polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, soyguncuların oldukça profesyonel olduğuna dikkat çekti.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.