ön camda asılı kalan cesetle 250 metre gitti

ön camda asılı kalan cesetle 250 metre gitti

KONYA’da fırıncı 42 yaşındaki Ali Uçar, sigara almak için yolun karşısına geçtiği sırada 27 yaşındaki Gökhan Zengin yönetimindeki otomobil çarptı.

Ölen Ali Uçar’ın kırılan ön camda asılı kalan cesedini 250 metre sonra gittikten sonra atıp kaçan Gökhan Zengin, gittiği bir kaportacıda polis tarafından yakalarak gözaltına alındı. Yapılan kontrolde sürücü Zengin’in 1.20 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kaza, Konya-Ankara karayolu Büsan Sanayi girişinde 01.30 sıralarında meydana geldi. Fırıncılık yapan 2 çocuk babası 42 yaşındaki Ali Uçar vardiyeye kaldığı iş yerinden yolun karşısında bulunan büfeden sigara almak için çıktı. Yolun karşısına geçmek isterken, 27 yaşındaki Gökhan Zengin yönetimindeki 07 YY 128 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ali Uçar’ın bedeni otomobilin ön camına girdi. Yaklaşık 250 metre aracını bu şekilde süren Göhkan Zengin durdurduktan sonra Uçar bir yol ayrımında atarak kaçtı. Uçar, kaza yerinde öldü. Cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Ali Uçar’ın çalıştığı fırına 10 gün önce başladığı belirtildi.

Kaza ardından otomobilin yaptırmak üzere sanayi sitesindeki bir kaportacıya giden Gökhan Zengin durumdan şüphelenen işyeri sahibinin polise haber vermesi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Zengin’in yapılan kontrolünde 1.20 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.