Nusaybin'den peş peşe kara haberler

Nusaybin'den peş peşe kara haberler

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyon kapsamında bugün PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Ayrıca bir köy korucusu, çocuğunu doktora götürürken eşi ve çocuğunun gözleri önünde şehit edildi. Karısı ve çocuğu da yaralanan korucunun bugün doğum günüydü

 Nusaybin'de 14 Mart tarihinde uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, polis ve jandarma özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyonlar sürüyor. 

Bugün Dicle Mahallesi Menekşe Sokak'ta hareket halinde bulunan askeri time, teröristler roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan 3 uzman çavuş Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan 1 uzman çavuş doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu.

Saldırının ardından bölgede güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışma yer yer sürüyor.

EŞİ VE ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE... 

Mardin’in Nusaybin ilçesinde köy korucusu, eşiyle birlikte çocuğunu doktora götürmeye giderken teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda, korucu şehit olurken, yanında bulunan eşi ve çocuğu da yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin ilçesi Girmeli Mahallesi’nde meydana geldi. Tepealtı köyünde ikamet eden ve eşiyle birlikte, çocuğunu aşı yaptırmak için Girmeli Sağlık Ocağı’na götüren geçici köy korucusu Adnan Durak (45), teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda, Durak, eşi ve çocuğu yaralandı. Nusaybin İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Durak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Eşi ve çocuğunun tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, Adnan Durak’ın bugün doğum günü olduğu da belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.