Nusaybin ve Van'da 3 şehit

Nusaybin ve Van'da 3 şehit

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde el yapımı bombanın patlatılması sonucu 1 asker şehit olurken, 8 asker yaralandı. Sabah saatlerinde Van'da 1 asker çatışmalarda şehit düşmüştü. Öğleden sonra devam eden operasyonlarda kaza yapan zırhlı araçtaki bir asker şehit düştü

 Nusaybin İlçesi'nde kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağından sonra asker ve polisin müşterek başlattığı operasyon sürüyor.

Operasyonun sürdüğü Yenişehir Mahallesi'nde PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcı bugün öğlen saatlerinde infilak ettirildi.

Patlama sonucu 3'ü ağır olmak üzere, 9 asker yaralanarak Nusaybin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden 1'inin şehit olduğu bildirilirken, 8 askerin tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.

Bölgede operasyonların devam ettiği kaydedildi.

VAN'DA BİR ŞEHİT HABERİ DAHA

Gürpınar'da öğlenden sonra devam eden operasyonda, 1 askerin daha zırhlı aracın kaza yapması sonucu şehit olduğu öğrenildi.

SABAH DA VAN'DA 1 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ

Sabah saatlerinde de Van'da operasyonda olan askerler ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmış, 1 asker şehit düşmüş, 1 asker de yaralanmştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.