MÜSİAD’dan Görkemli İftar Programı

MÜSİAD’dan Görkemli İftar Programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize şubesi Geleneksel iftar ve sahur programı, üyelerin katılımıyla RİDOS Termal Otel’de yapıldı.

İftar öncesi canlı yayınla başlayan programa; MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel ile birlikte konuşmacı konuk olarak davet edilen Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve İl Müftüsü Yusuf Doğan katıldılar.
MÜSİAD üyelerinin aileleriyle birlikte katıldıkları geleneksel iftar ve sahur organizasyonunda; MÜSİAD üyelerinin yanısıra, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Adnan Bostan, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yazar Recep Ali Aksoylu, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, İkizdere İlçe Müftüsü Cemal Malkoç da aileleriyle birlikte yer aldılar.
İftar yemeğinden sonra Şube Başkanı Cem Temizel yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederken, her yıl Ramazan ayında üyelerle biraraya gelerek aralarındaki kaynaşmayı ve dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Temizel, Ramazan ayının af ve mağfiret ayı olmasının yanında hatalarla yüzleşme ve kardeşliği geliştirme ayı olduğunu hatırlatarak, "Maalesef yakın ve uzak coğrafyalarımızda birçok acı olaya şahit oluyoruz" diyerek, Arakan ve Suriye'de yaşananlara dikkat çekti. Temizel, "Umudumuz ve duamız, bu mübarek Ramazan'da mazlumların acılarının son bulması, gönüllerde kardeşlik ve barış ikliminin hakim olmasıdır" dedi.
Programın ilerleyen saatlerinde, çocuklar palyaçolarla eğlenceli dakikalar geçirdikten sonra Karagöz-Hacivat gösterisini izlediler.
Program, Teravih namazının ardından, sahur programlarıyla bir fenomen haline gelen Necati Hutoğlu hocanın dini sohbeti ile son buldu.


















Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.