MÜSİAD Rize'den Halil Pehlivan'a Ziyaret

MÜSİAD Rize'den Halil Pehlivan'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Halil Pehlivan’ı ziyaret ederek başarı diledi.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Pehlivan, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü, sadece spor müdürlüğü olarak bilinmektedir. Fakat tam olarak öyle değildir. Aslında gençlik hizmetlerinin ön planda tutularak gençliğin; sosyal, kültürel ve sportif anlamda etkinlik yaparak sosyal dokunun korunmasına hizmet vermektir.” dedi.

 

Gençlik Sarayı Geliyor

Ekrem Orhon Stadının bulunduğu yerde 10 dönüm alan üzerinde kurulması planlanan Gençlik Merkezi ile ilgili bilgi veren Pehlivan, “A’dan Z’ye bütün gençlik hizmetlerinin ve sosyal faaliyetlerin yürütüleceği, ailelerin, STK’ların kullanabileceği; içerisinde fikir kulüpleri, düşünce atölyeleri, alış-veriş merkezi, konferans salonları, toplantı salonları ve daha birçok sosyal etkinlik alanının olacağı Avrupa standartlarında hizmet binası yapılarak gençlerin birarada olmaları sağlanacak, gençlerin moral değerlerini yükseltici programlar yapılacaktır.” diye konuştu.

Çalışmalarının, şehrin yapısına, gençliğin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun olması için özen göstereceklerini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, “Bu çalışmaları, sivil toplum kuruluşlarının da katkısını alarak yapmak istiyoruz.” dedi. Pehlivan, U-20 Dünya Kupasına 2013 yılında ülkemizin evsahipliği yapacağını ve bunun bir ayağının da Rize’de olacağını hatırlatarak, stadyumun uygun ve yeterli olduğunu, diğer alt yapı çalışmalarını da kısa sürede tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

Desteğimiz Sürecek

 

Pehlivan’a yeni görevinde başarılar dileyen MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, “Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden FIFA U-20 Dünya Kupasının ülkemizde yapılması ve bu kupanın bir ayağının Rize olması memnuniyet verici. İlimizin ve ülkemizin bu turnuvaya güzel bir evsahipliği yapması, gelecekte daha büyük organizasyonların kapısını açacaktır. Bu sınavdan geçer not alabilmek için bütün Rize halkının seferber olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu ve benzeri organizasyonlarda MÜSİAD Rize Şubesi olarak hem Gençlik Hizmetlerinin geliştirilmesi, hem de sportif faaliyetlerde desteğimizi vereceğiz” şeklinde konuştu.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.