MKE Ankaragücü Eski Başkanı Faruk Koca İçin İddianame Hazırlandı

MKE Ankaragücü Eski Başkanı Faruk Koca İçin İddianame Hazırlandı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre,

MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ve diğer üç şüpheli, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili suçlamalarla karşı karşıya. İddianame, Koca'nın da aralarında bulunduğu şüphelilerin, kamu görevini yerine getirirken spor alanında kasten kemik kırığı oluşturacak şekilde yaralama, tehdit ve yasak alanlara girme suçlarıyla suçlandığını belirtiyor.

Faruk Koca'ya yöneltilen suçlamalar arasında, kişinin kamu görevini yerine getirirken spor alanında kasten kemik kırığı oluşturacak şekilde yaralama, tehdit ve yasak alanlara girme yer alıyor. Diğer tutuklu şüphililer K.Ç. ve Ş.Y.Ş. ise aynı suçlamalardan dolayı hükümlerle karşı karşıya. O.E.C. adlı diğer şahıs ise kişinin kamu görevini yerine getirirken yaralamaya teşebbüs ve yasak alanlara girme suçlarından cezalandırılması isteniyor.

İddianame, Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi ve şüphelilere 6222 sayılı kanun 18. maddesi uyarınca seyirden men yasağı talep edildi. Bu gelişmeler, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan olayların hukuki sürecinin başladığını gösteriyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.