MİT'i suçlayan Şahin'e tepki!

MİT'i suçlayan Şahin'e tepki!

İstanbul Küçükçekmece’de İETT otobüsüne Molotof kokteyli atılması sonucu Serap Eser hayatını kaybetmişti. Bu saldırının üzerinden yaklaşık 6 yıl geçtikten sonra Milad Partisi Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin şok iddialarda bulundu. Saldırıyı yapanların MİT elemanı olduğunu söyleyen Şahin'e Serap Eser'in ailesinden tepki var. Abi Selçuk Eser, "Biliyorsan neden bir şey yapmadın?" diye sordu.

Yıl 2009, İstanbul Küçükçekmece'de İETT otobüsüne Molotof kokteyli atıldı.
O sırada otobüste bulunan 18 yaşındaki lise öğrencisi Serap Eser, alevler arasında kaldı. Vücudunun büyük bir kısmı yanan genç kız, 1 ay süren tedavinin ardından hayatını kaybetti.

Ve bugün... Milad Partisi Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin, olayın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra şoke eden iddialarda bulundu. Şahin'e göre; "otobüsü kundaklayan kişiler MİT elememanıydı".

Açıklamaya ilk tepki saldırıda hayatını kaybeden Serap Eser'in abisi Selçuk Eser'den geldi.

"SEN NEDEN BİR ŞEY YAPMADIN?"

Eser şöyle konuştu: O zaman aklımıza şu iki soru geliyor: sen bu işin başındayken bunu biliyorsun neden bir şey yapmadın? İkincisi, madem şimdi öğrendin varsa elinde bir şey paylaş bizimle. Asıl mağdur olan benim. Ben de götüreyim vereyim mahkemeye. Ya da devletin savcısı hâkimi var. Bu söylenilenleri suç duyurusu kabul eder, çağırır ifadeye, 'nedir senin bildiklerin bir anlat' derler. Kendisine sormak isteriz ne bildiği, nereden bildiğini. Kendisiyle iletişime geçeceğiz tabi ki. Varsa elinden bir şey versin bize. Elimizde bir belge kanıt olursa tabi ki de o zaman gideriz savcılığa. Belki de hiçbir şey yok böyle bir şey ortaya atıldı."

Selçuk Eser'in bu çağrısına Milad Partisi Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin'in cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.