Meteoroloji 11 ili uyardı

Meteoroloji 11 ili uyardı

Meteoroloji 11 ili kuvvetli yağışlar konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Bugün Giresun, Trabzon, Rize ile sabah saatlerinde hafif olmak üzere Bartın, Zonguldak, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'un kuzeydoğu kesimlerinin, öğle saatlerinde Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanakyağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, iç ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Trakya kesimi ile zamanla doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma)sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'un kuzeydoğu çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bugün (Cuma) bölgenin güney kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az ve açık zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) sabah saatlerinde Bartın, Zonguldak ve Düzce çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Cuma) Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Cuma) öğle saatlerinde Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında, kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 Km/s) olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.