Mehmet Aslankaya'dan Sert Açıklamalar

Mehmet Aslankaya'dan Sert Açıklamalar

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu eleştirerek "Vali atandığı ile hizmet etmeli, kendi iline değil" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, gündemle ilgili yaptığı açıklamalarda Trabzonlu olan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Başbakanın ili Rize'de beklenen çalışmaların yapılmadığını söyleyen Aslankaya, “Başbakanımız Rizeli. Rize elbette en iyi hizmetlere layiktir. Ancak bugün Rize’yi idare edenler ne kadar bu görevi yerine getiriyorlar? Rizeliyi Rize’de tutacak projeler üretmeli. Bir ilin valisi, atandığı yere hizmet etmeli; kendi iline değil." dedi.
 
Başbakana karşı her zaman saygılı olduğunu söyleyen CHP il başkanı Mehmet Aslankaya “Sayın başbakanın Rize’de her şeyi görmesi mümkün değil. Gerekirse ana muhalefet olarak veya bir Rizeli olarak başbakana biz de sorunları anlatırız” dedi.

Başbakanın ilçesinde yapılan boks şampiyonasına da değinen Aslankaya “Rize’ye gelip de başbakanın ilçesine kadar gitme zahmeti göstermeyen bir spor bakanı var. Orada 56 ilden boksör, müsabaka yapmaya gelmiş. Ancak Rize’ye gelen spor bakanı sporcuların yanına gitme zahmeti göstermedi. Bu hem sporcuya karşı, hem de başbakana karşı yapılan bir hatadır. Spor bakanını yönlendirmesi gerekenler vardı.” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.