Kendirli Tarih Yazdı

Kendirli Tarih Yazdı

30 Mart seçimlerinde yıllar sonra AK Belediyecilikle tanışan Kendirli halkı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye genelinde rekor oy çıkartarak tarih yazmaya devam etti.

Rize’nin Kendirli Beldesi Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Milletin adamına Kendirli sahip çıktı diyerek duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle özetledi:

“Kendirli Halkı Tahlili İyi Yapar”

“ Kendirli halkı bunu hep yapıyor. Tarih içinde istisnai zamanlarda, Dünya üzerinde Müslümanlara karşı düşmanların öne çıktığı anlarda Kendirli halkı tahlili çok iyi yaparak gereken patlamayı her zaman yapmıştır.  Dünde öyle bir gün yaşadık. Kendirli milletin adamına yakışanı yaparak, bir kez daha sahiplenmiştir. Kuran’dan, Sünnet ’ten ayrılmayıp, Halka ve Hakka hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan’a ufak Kendirli halkı, kocaman bir destek vererek bir kez daha yanında oldu. Cumhurbaşkanımız tarih yazıyor, Kendirli halkı ’da kendi üstüne düşen görevi yerine getirerek, bu tarihin sayfalarında yer almıştır” dedi.

Yüzde 96 İle Tarih Yazdı

Kendirli Beldesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a 1865 oy çıktı. Böylece Recep Tayyip Erdoğan %95,74 lük desteği almış oldu.

Kendirli`de istikrarı sürdüren Erdoğan`ın rakiplerinden çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 46 oy ile % 2,36, Selahattin Demirtaş ise 37 oy oranı ile % 1,90 lık destek gördü.

Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.