Karısını Sokak Ortasında Doğradı

Karısını Sokak Ortasında Doğradı

Beş ay önce evlendiği karısını, eski kocasıyla gören adam çılgına döndü.

Konya'da bir kişi, beş ay önce evlendiği karısını, iki çocuğunun babası olan eski kocasıyla görüştüğü için sokak ortasında bıçakladı. Cinayetten 3 saat sonra yakalanan zanlı, önce suçunu inkar ederken olay anında giydiği montunun kolunda kan damlaları çıkınca" Karımı öldürdüm, namusumu temizledim, pişman değilim" diyerek kendini savundu.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde meydana geldi. Dayısının oğlu Mustafa Cevizaltı ile misafirlikten dönen, 29 yaşındaki, iki çocuk annesi Dilber Yılmaz, yanına motosikletle gelen kasketli bir şahıs tarafından 11 yerinden bıçaklandı. Kadını bıçaklayan şahıs, olay yerinden motosikletle kaçtı. Cinayet anını gören Erkan Neğis, sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Yılmaz, kurtarılamadı.

Polis, olay yerine gelerek görgü tanığı Neğis ile görüştü. Neğis, kasketli bir kişinin motosikletten inip kadını defalarca bıçakladığını ve kaçtığını anlattı. Kadının yanında bulunan M.C.'yi bulan polis, şüphelinin kasketli bir kişi olduğunu ve 3 aydır ayrı yaşadığı Dilber'in eşine benzediğini söyledi.

Bunun üzerine polis, D.Y.'nin kocası M.Y'nin ailesinin yaşadığı eve gitti. Evin bahçesinde yapılan aramada kırmızı bir motosiklet bulundu. Bir süre sonra evin yan sokağında kasketli ve deri montlu M.Y.'yi polis yakaladı.

ÖNCE "ÖLDÜRMEDİM" SONRA "NAMUSUMU TEMİZLEDİM" DEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli M.Y., "Cinayeti ben işlemedim, karımı ben öldürmedim. Beni dinden imandan çıkarmayın" dedi. Polis görüşme yaptığı şahsın montunun kolunda birkaç kan damlası buldu. "Bu kanlar ne?" diye soran polise şüpheli, bu kez cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Olayda kullandığı bıçağın yerini polise gösteren M.Y., "Karımı ben öldürdüm, namusumu temizledim, pişman değilim" diye bağırdı.

Daha önce kız kardeşini taciz eden bir kişiyi bıçakladığı için cezaevine giren M.Y.'nin birçok suçtan kaydı bulunuyor.

DAHA ÖNCE TEHDİT ETMİŞ

Hastanede hayatını kaybeden Dilber Yılmaz'ın, ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu, 5 ay önce M.Y. ile evlendiği fakat geçinemedikleri için 3 ay önce ayrı yaşamaya başladıkları öğrenildi. Dilber Yılmaz'ın, boşandığı eşiyle görüşmeye başlaması üzerine M.Y. tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

İki gün önce Dilber Yılmaz'ın evine giderek seni öldürürüm diyerek tehdit ettiği ve gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şikayetten iki gün sonra sadece iki ay aynı evi paylaştığı karısını öldüren şüphelinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.