Karal, Her Hafta Rize'deyim

Karal, Her Hafta Rize'deyim

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, her hafta Rize'de, haftanın dört günü boyunca da memleketimizin farklı noktalarını dolaşıp vatandaşlarımız ile bir araya geldiklerinin belirtti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı'nın konuğu olarak AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Çaykentli vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleşen buluşmada Çaykent ve Rize'nin gelişiminde devam eden bir çok projeye değinen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal " Haftanın dört günü boyunca memleketimizin farklı noktalarını dolaşıp vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Ben her hafta Rize'deyim. Bu günde Rize'mizin güzel beldelerinden biri olan çaykentteyiz. Çaykent için düşünülen bir çok projemiz var. Özellikle Türkiye'nin en modern tesislerinden birisi olacak gençlik eğitim merkezini burada yapıyoruz. Türkiye'nin ve belki Dünyanın farklı bölgelerinden gelecek olan 200 kişi kapasiteli bu tesisimiz önümüzdeki aylarda inşallah hizmete girmiş olacak" dedi.


Çaykent beldesinden ayrıldıktan sonra Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı kıble dağı köyünde yapımı tamamlanmak üzere olan kıbledağı kent ormanı alanını incelemek üzere bölgeye giden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet yapımı tamamlanmak üzere olan kent ormanı hakkında Rize orman işletme müdürü Abdi Ekşi'den proje hakkında brifing aldı.

Proje hakkında konuşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal" Uzun yıllardan beri özellikle manevi özelliği ile ön plana çıkmış, Türkiye'nin her tarafından insanların gelip ibadet ettiği bu bölge ulaşım açısından sorunsuz bir hale gelmiştir.Orman ve Su işleri Bakanlığımız tarafından yapımı gerçekleştirilen kıble dağı kent ormanı projesi hemşerilerimizin hizmetine en kısa sürede girecektir.Ben bu projeyi hayata sokmakta yardımcı olan başta orman işletmeleri müdürümüze Güneysulu vatandaşlarımıza ve ortaköylü vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.İnşallah en kısa sürede Osmanlı mimarisine yakın bir şekilde düşünülen cami projemizi de gerçekleştirdikten sonra buradaki bu güzel mekan halkımızın kullanımına tamamen açılacaktır" şeklinde konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.